18 november 2020

Verkoopcoördinator aan het woord

Bij Goudse Laan werkt er dagelijks een gepassioneerd team aan de realisatie van het project. Vandaag laten we Sheila Kuyvenhoven, Verkoopcoördinator bij Dura Vermeer, aan het woord.

Verkoopcoördinator aan het woord

Sheila, kun je ons vertellen wat jouw werkzaamheden als Verkoopcoördinator bij Dura Vermeer precies inhouden?

De werkzaamheden van een verkoopcoördinator zijn vergelijkbaar met die van een makelaar. Wij begeleiden de kopers van een woning in hun aankooptraject. We helpen ze door alle verkoopdocumentatie, de procedure en we beantwoorden eventuele vragen. In het proces komt er bij kopers veel op hun pad. Wij proberen dit zo makkelijk en leuk mogelijk te maken!

Leuk! En vanaf welk moment in het proces komt een verkoopcoördinator in beeld?

Zodra we starten met de verkoop van het project is de verkoopcoördinator al in beeld. We helpen geïnteresseerden aan de juiste informatie, zodat zij zich in kunnen schrijven bij een project. Op het moment dat je een reservering of een optie hebt op een woning, dan zijn wij je aanspreekpunt tot de koop- en aannemingsovereenkomst is getekend. Bij voorkeur schuiven wij zo vroeg mogelijk in het ontwikkelproces aan en volgen het hele traject voor we in verkoop gaan. Dit zorgt ervoor dat wij het project goed leren kennen en onze kopers optimaal kunnen adviseren. 

Wat maakt project Goudse Laan voor jou speciaal?

In het verleden heb ik als makelaar in Gouda gewerkt. Ik volg de ontwikkeling van Westergouwe al bijna twintig jaar. Het is zo gaaf om te zien dat deze locatie nu langzaam aan het transformeren is naar een volwassen woonwijk. Goudse Laan is een prachtige aanvulling op de woningen die er nu al staan. Duurzaam, ruim en een heerlijke tuin met goede zonligging. Ik denk dat de kopers van de woningen hier enorm gaan genieten!

GL View1 HR (3)

Wat zou je de kopers van Goudse Laan mee willen geven?

Het kopen van een nieuwbouwwoning kan soms wat stressvol zijn, veel keuzes die gemaakt moeten worden. Ik wens iedereen heel veel succes en hoop dat jullie ook heel veel plezier hebben in de voorbereiding naar de realisatie van jullie nieuwe huis

Hoe ervaar jij in deze tijd het digitale contact met kopers van Goudse Laan?

Het is heel fijn dat we in deze gekke tijd al onze verkoopgesprekken door hebben kunnen laten gaan. Door de strenge maatregelen rond de Corona, gaat er een hoop digitaal. Gelukkig zien we veel begrip bij onze kopers. De inschrijfprocedure ging voorspoedig en de meeste kopers hebben hun verkoopgesprek gedaan via Microsoft Teams. Gelukkig heb ik af en toe mogen horen dat het ook een beetje gemak meebrengt om je gesprek te voeren aan je eigen keukentafel.