14 oktober 2020

PROJECTMANAGER AAN HET WOORD

Michiel de Roo, projectmanager bij Dura Vermeer, is een belangrijke schakel tussen het initiatief en de uitvoering van project Goudse Laan. Als de projectontwikkelaar de 'grote lijnen' heeft bepaald en het plan concreet moet worden uitgewerkt, dan wordt de projectmanager betrokken bij het project. Samen met het projectteam werkt Michiel het plan uit. Dit resulteert in contractstukken die kopers uiteindelijk ontvangen in de koperscontractmap.

PROJECTMANAGER AAN HET WOORD

Wat maakt Goudse Laan speciaal?

De eengezinswoningen van Goudse Laan liggen in een mooi poldergebied. Ondanks dat je op fietsafstand van het centrum van Gouda woont, woon je in de rust en ruimte dat de polder te bieden heeft. Dat maakt Goudse Laan erg speciaal. 

Wat je écht moet weten over Goudse Laan.

Dit project is één van de laatste plekjes in dit deel van nieuwbouwlocatie Westergouwe. Dit betekent dat als de woningen van Goudse Laan klaar zijn, er al volop geleefd wordt in Westergouwe. En dat woont wel zo prettig!

Zou je kunnen uitleggen waarom de woningen in Goudse Laan energieneutraal zijn?

Alle woningen in Goudse Laan zijn uitgerust met een eigen ingenieus klimaatsysteem. Middels een warmtepomp wordt er in de winter warmte uit de bodem onder de woning gehaald en het hele huis verwarmt via vloerverwarming. In de zomer werkt dit precies andersom. De warmtepomp haalt de warmte uit de woning en brengt dit weer terug naar de bodem. Dit maakt het klimaat in huis aangenaam in de zomer. De warmte wordt op zijn beurt weer opgeslagen om de woning in koude perioden te voorzien van warmte. De elektriciteit die dit systeem nodig heeft wordt opgewekt met eigen zonnepanelen. Erg milieubewust en toekomstbestendig dus!