08 juli 2020

20 JULI 2020 IN PRE-SALE

De ontwikkeling van project Goudse Laan gaat goed! Op maandag 20 juli 2020 gaan de Laanwoningen in Pre-sale. We maken dan de definitieve V.O.N. prijzen en de planning bekend. Vanaf maandag 20 juli is het online inschrijfformulier beschikbaar in de accountomgeving, welke je alvast kunt invullen. Hiermee kun je voorrang krijgen of alvast een woning reserveren (tegen een borg van €3.500,-). Vanaf donderdag 23 juli kun dit inschrijfformulier indienen om jezelf in te schrijven voor een woning.

20 JULI 2020 IN PRE-SALE

PRE-SALE - KOM JE LANGS?

Wil jij wonen in één van de mooie Laanwoningen van Goudse Laan? Kom dan langs op maandag 20 juli in het Informatiecentrum Westergouwe voor meer informatie. In verband met covid-19 werken we met tijdsblokken waarvoor je jezelf kunt aanmelden in de accountomgeving. Meld je snel aan, want vol is vol. Aanmelding is verplicht als je die middag langs wilt komen. Informatiecentrum Westergouwe Provincialeweg 10, 2800 AN Gouda

Aanmelden
PRE-SALE - KOM JE LANGS?

Het informatiepakket

We hebben met zorg een informatiepakket samengesteld om je te helpen bij de belangrijke keuze voor één van de woningen in Goudse Laan. Daarnaast staan onze makelaars voor je klaar om vragen te beantwoorden. Het informatiepakket bevat de volgende documenten: 1. Welkomstbrief 2. Projectflyer 3. Prijslijst 4. Aankooptraject 5. Veelgestelde vragenlijst Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen in het Informatiecentrum? Dan kun je het informatiepakket vanaf dinsdag 21 juli ook downloaden op de website. Het is mogelijk om volledig digitaal een woning te reserveren.

Het informatiepakket