LOCATIE

Wil jij wonen in een natuurrijke omgeving dichtbij het centrum? Kies dan voor een Laanwoning in woongebied Westergouwe.

LIGGING

Zie hiernaast de ligging van Goudse Laan ten opzichte van Westergouwe-II. Het merendeel van dit deelgebied is al langere tijd in verkoop en in aanbouw. Ga voor meer informatie naar: www.westergouwe.nl.

LIGGING

SITUATIESCHETS

Deze situatietekening geeft weer waar het project Goudse Laan komt ten opzichte van Westergouwe-II.

SITUATIESCHETS

WESTERGOUWE

Goudse Laan ligt in woongebied Westergouwe, een nieuwbouwwijk omringd door water en groen. Met de GroenBlauwe zone als verlenging van je achtertuin en stadskern van Gouda op fietsafstand. Wonen in de groenste en waterrijkste nieuwbouwbuurt, met alle voorzieningen in de buurt.

WESTERGOUWE

DE GROENBLAUWE ZONE

Heerlijk wandelen en fietsen in naastgelegen recreatiegebied, de GroenBlauwe zone. Met veel groen en water is de GroenBlauwe zone een plek om tot rust te komen. In totaal heeft deze zone 17,3 hectare aan waterbergingsgebied. Dit betekent dat dit plas-dras gebied bij veel regen gedurende een periode van het jaar onder water komt te staan. Het is een prettig verblijf voor waterdieren, weidevogels en vissen.

DE GROENBLAUWE ZONE

HOTSPOTS!

BEREIKBAARHEID

Of het nu Rotterdam, Utrecht of Den Haag is, dankzij de centrale ligging van Goudse Laan ben je binnen 35 minuten in het centrum van deze 3 grote steden. Ook is het vanaf Goudse Laan slechts 10 minuten fietsen naar het centrum van Gouda en naar het Centraal Station. Ook diverse lijnbussen stoppen vlakbij Goudse Laan en brengen je binnen no time op je bestemming.

BEREIKBAARHEID

VOORZIENINGEN

De GroenBlauwe zone als verlenging van je tuin. De omgeving biedt veel ruimte om te wandelen, te fietsen en te sporten. Goudse Laan heeft en krijgt tal van eigen voorzieningen. Kinderen van 2 tot 12 jaar kunnen naar school op Kindcentrum de Ontdekkingsreizigers in Westergouwe. Daarnaast heeft de buurt een eigen gezondheidscentrum en dierenkliniek. Bouwmarkt Karwei ligt praktisch om de hoek en voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij Albert Heijn haar eerste circulaire supermarkt.

VOORZIENINGEN